Uw eigendom beveiligd tegen inbrekers!

Camerabewaking


Uw gebouw of terrein in de gaten houden met een camerasysteem en registratie van gebeurtenissen heeft steeds een ontradend effect indien de camera's opvallend geplaatst worden. Op basis van de situatie adviseren we u een systeem op maat:

Is er een binnen- of buitenopstelling nodig, is registratie belangrijk, is er nood aan een beweegbare opstelling om een groter gebied te bewaken,... enzovoort. Inbrekers, personen of voertuigen met slechte bedoelingen kunnen van nabij gevolgd en/of geregistreerd worden. Zo is een efficiënte identificatie mogelijk.

Enkele voorbeelden


Web designVaste camera's, met zoomlens (of zonder)

Een vaste binnen- of buitencamera wordt aangewezen op locaties waarbij er gefocust moet worden op speciale gebieden. De camera's zijn perfect prijs/kwaliteit.

Web designDome camera's met 360° zicht

Deze camerasystemen zijn niet beperkt tot een vast hoek: met een draaibereik van 360° kunt u een groter gebied bewaken met minder camera's, waardoor u kosten bespaart.
Web designCamera's dag en nacht

Al onze camerasystemen worden geleverd met een vernuftig opnamesysteem, dankzij infraroodtechnieken ook 's nachts perfecte registratie mogelijk. Bestuurbaar van op een andere locatie als het bedrijf / de woning.

Web designRegistratie, ook via netwerk en op locatie

Soms is het aangewezen om meerdere camerabeelden te registreren,
met speciale compressietechnieken is het mogelijk om meerdere beelden op te nemen met een perfecte kwaliteit..