Uw eigendom beveiligd tegen inbrekers!

Inbraakbeveiliging


Om in te spelen op de specifieke behoeften kunnen we op maat van de klant en zijn bedrijf of woning een systeem voorstellen, elke ruimte kan, op zijn wens en ondersteund door ons advies, perfect beveiligd worden. Draadloze systemen zijn steeds mogelijk, ook in combinatie en als uitbreiding met een bekabeld systeem.
Ook kunnen (al dan niet tijdelijke) oplossingen aangeboden worden om bijvoorbeeld waardevolle items of stockage van dure en/of zeldzame voorwerpen te beveiligen.

Enkele voorbeelden


Web design Inbraakbeveiliging controlepaneel

Combineer veelzijdigheid met gebruiksgemak, de ideale oplossing om inbraken vast te stellen. Technologie klaar voor de toekomst in inbraakbeveiliging.
Draadloos en/of bekabeld!

Web designInbraakbeveiliging multifunctionele centrale

De DS7400Xi centrale heeft tot 240 adresseerbare punten, een logboek voor 400 gebeurtenissen, is aansluitbaar op Ethernet-netwerk en programmeerbaar op afstand. Deze centrale is geschikt voor zakelijke brand/inbraaktoepassingen.

Web design Detectoren

Bewegingsmelders voor binnen en buiten, magneetcontacten (bv ramen en deuren), plafond bewegingsmelders,...

Web design Glasbreukmelders

Technologie voor geluidsanalyse (SAT) om specifieke frequenties te detecteren die gepaard gaan met brekend glas: plaat- en draadglas, getemperd en gelamineerd glas