Uw eigendom beveiligd tegen inbrekers!

Inbraakbeveiliging


Om in te spelen op de specifieke behoeften kunnen we op maat van de klant en zijn bedrijf of woning een systeem voorstellen, elke ruimte kan, op zijn wens en ondersteund door ons advies, perfect beveiligd worden. Draadloze systemen zijn steeds mogelijk, ook in combinatie en als uitbreiding met een bekabeld systeem.

Ook kunnen (al dan niet tijdelijke) oplossingen aangeboden worden om bijvoorbeeld waardevolle items of stockage van dure en/of zeldzame voorwerpen te beveiligen. Systemen ter beveiliging van paardenweides- en ruimtes, installatie van camera's op aanhangwagens, aan/in zwembaden, duiventillen, hondenkennels, ...

Enkele voorbeelden


Web design Camerasystemen
Voor uw woning, weiland, handelszaak, KMO, ... Controle en opvolging via internet, bewaring op harde schijf. Onze opnamesystemen zijn zeer flexibel, meerdere camera's kunnen beheerd worden via één PC of smartphone.
Onze draadloze systemen kunnen ook moeilijk bereikbare plaatsen invullen. Bekijk enkele prijsvoorbeelden of vraag meer info of een offerte via ons contactformulier voor een gepaste oplossing !

 

Web design Inbraakbeveiliging controlepaneel

Combineer veelzijdigheid met gebruiksgemak, de ideale oplossing om inbraken vast te stellen. Technologie klaar voor de toekomst in inbraakbeveiliging.
Draadloos en/of bekabeld!

Web designInbraakbeveiliging multifunctionele centrale

De DS7220V2 centrale heeft acht zones die uitbreidbaar zijn tot 24, vier uitgangen die uitbreidbaar zijn tot 12, en twee gebieden. Deze centrale is geschikt voor particuliere en klein-zakelijke brand/inbraaktoepassingen.

Web design Detectoren

Bewegingsmelders voor binnen en buiten, magneetcontacten (bv ramen en deuren), plafond bewegingsmelders,...

Web design Glasbreukmelders

Technologie voor geluidsanalyse (SAT) om specifieke frequenties te detecteren die gepaard gaan met brekend glas: plaat- en draadglas, getemperd en gelamineerd glas